dddd
 

Horeca uitzendbureau Rotterdam, pilule  Students 4 Events

Regiokantoor Rotterdam

Haringvliet 92
3011 TH Rotterdam
Tel: 010-800 10 32
Fax: 010-800 10 31
Email: rotterdam@students4events.nl

 

 

 

 

 

 

 

Het horeca uitzendbureau in Rotterdam

Students 4 Events is het horeca uitzendbureau in Rotterdam voor de inzet van ervaren en getrainde horeca medewerkers. De ervaren horeca medewerkers van Students 4 Events zijn actief voor vele organisaties en horeca locaties in de regio Rotterdam. Students 4 Events kan u als horeca uitzendbureau snel goed ondersteunen met flexibel horeca personeel.

 

Routebeschrijving per OV

Students 4 Events in Rotterdam  is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Metrohalte Oostplein (loopafstand naar SuperStaff is ca. 600meter) of halte station Blaak
    (loopafstand naar SuperStaff is ca. 10 minuten)
  • Tramlijnen 1,7 en 8, halte Oostplein
  • Stadsbussen RET 32 en 49 halte Willemswerf (loopafstand naar SuperStaff is ca. 6 minuten)
  • Streekbus lijn 97/88 en 190, halte Oostplein
  • Ons kantoor bevindt zich op het Haringvliet 92

Routebeschrijving per auto

Vanaf A13 Den Haag
Houd bij knooppunt Kleinpolderplein de borden Centrum aan. Rij het Stadhoudersviaduct over en vervolg hierna je weg op de Stadhoudersweg. Blijf deze weg volgen en houd bij Stadhoudersplein rechts aan. Ga hierna rechts de Schieweg op. Deze weg gaat over in de Schiekade. Neem de derde afslag op Hofplein naar de Pompenburg. Flauwe bocht naar rechts bij Goudsesingel / Karnemelksbrug en daarna een flauwe bocht om op de Goudsesingel te blijven. Sla rechtsaf bij Oostplein en ga rechtdoor op Oostmolenwerf. Sla rechtsaf bij Haringvliet.

Vanaf A16 Breda
Neem, na de Van Brienenoordbrug, afslag 25 richting Centrum / Capelle aan den IJssel. Houd hier de borden Centrum aan en neem op de rotonde de 3e afslag naar Abram van Rijckevorselweg. Deze gaat over in de Maasboulevard. Sla bij het Havenziekenhuis rechtsaf de Oostmolenwerf in en ga vervolgens de eerste links de Haringvliet op.

Vanaf A20 Utrecht
Neem vanaf de A20 de afslag Knooppunt Terbregseplein richting op de A16/E19 richting Dordrecht. Neem afslag 24 t/m 26 Kralingen en daarna de afslag 25 Capelle a/d/ IJssel richting Havens 100-200. Neem vervolgens op de rotonde de eerste afslag naar Abram van Rijckevorselweg die overgaat in de Maasboulevard. Sla bij het Havenziekenhuis rechtsaf de Oostmolenwerf in en ga vervolgens de eerste links de Haringvliet op.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan

Werken op evenementen?

ads_iphone

Meld je nu aan