dddd
 

Promotiebureau

Students 4 Events is een van de meest succesvolle promotiebureaus van Nederland. In overleg met onze opdrachtgevers vinden wij altijd een passende methode om het merk of product zo succesvol mogelijk te promoten. Er zijn natuurlijk tal van activiteiten waarbij u uitstekend gebruikt kunt maken van een promotiebureau. Wilt u een nieuw product introduceren of een bestaand product beter onder de aandacht van het publiek brengen en uw sales vergroten? Door de inzet van een promotiebureau asl Students 4 Events kunt u dit op een eenvoudige en snelle wijze realiseren!

Hoe gaat Students 4 Events te werk?

Nadat er contact is geweest met onze opdrachtgever zal er uitvoerig worden nagedacht over de invulling van de promotionele activiteit. In overleg met de opdrachtgever zal een geschikt promotieteam bij elkaar gebracht worden. Middels een uitgebreide briefing zal het promotieteam op de hoogte gesteld worden van de uit te voeren opdracht. Op deze wijze kunnen onze studenten zich zorgvuldig voorbereiden en weten zij precies wat er van hen verwacht wordt.

Waarom Students 4 Events als promotiebureau?

Students 4 Events beschikt door zijn ruime ervaring over de kennis en middelen om een professioneel een op maat gemaakte promotionele activiteit aan te leveren. Doordat Students 4 Events enkel met studenten werkt kunnen wij tegen een scherp tarief onze diensten verzorgen. Daarbij komend brengt het werken met studenten nog een hoop andere voordelen met zich mee.

  • Studenten zijn flexibel en gedreven
  • Studenten zijn gericht op een bepaald vakgebied
  • Studenten beschikken over een hoge mate van actuele kennis op het gebied van      ontwikkelingen
  • Studenten kunnen uitstekend zelfstandig aan projecten werken

Students 4 Events beschikt momenteel over een actieve studentendatabase van ruim 1300 studenten. Allemaal promotiemedewerkers die maar al te graag voor u aan de slag gaan!

Students 4 Events staat voor een persoonlijke benadering, view goed advies en uitstekende service. Creativiteit en inventiviteit zijn onze sleutelbegrippen

Benieuwd naar de tarieven?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u meer informatie over Students 4 Events, help neem dan direct contact op met een van onze medewerkers op 020-5289891 of vraag vrijblijvend een offerte aan recht op de calculator te klikken. U ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte per e-mail voor de inzet van onze promotiemedewerkers.

 

Personeel nodig? Wij bellen u!

U moet een bedrijfsnaam invullen

U moet een contactpersoon invullen

U moet een email adres invullen

U moet een telefoon nummer invullen

Neem contact op

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan