dddd
 

Over Students 4 Events

Students 4 Events is specialist in de inzet van personeel op evenementen. Wij werken op beurzen, evenementen en congressen, voor locaties, partycateraars en organisatiebureau maar ook natuurlijk voor direct opdrachtgevers en bekende merken.  Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van hostesses, horeca medewerkers en natuurlijk promotiemedewerkers en ondersteunend personeel op evenementen als garderobemedewerkers en kassamedewerkers.

Onze enthousiaste medewerkers worden geselecteerd op ervaring en affiniteit met de branche. Het zijn enthousiastelingen die ook echt plezier hebben en de ambitie om zich verder te ontwikkelen binnen de hospitality industrie. Niet voor niets dat wij een intensieve samenwerking hebben de bekende opleidingen als de Hogere Hotelschool, Media en Entertainment Management en het TIO door heel Nederland.

Opdrachtgever?

Wil u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met de inzet van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op via 020-5289891 of klik rechts op de calculator en vraag direct een offerte aan.

Student?

Wil jij werken op evenementen? Meld je dan nu aan door op de button recht te klikken en ga via Students 4 Events aan de slag als Hostess, Promotiemedewerker of Horeca medewerker bij een van onze leuke opdrachtgevers.

 

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan

Werken op evenementen?

ads_iphone

Meld je nu aan