dddd
 

Evenementen uitzendbureau

Students 4 Events is een evenementen uitzendbureau gespecialiseerd in de inzet van personeel op evenementen, beurzen en congressen. Dagelijks worden de vlotte medewerkers van Students 4 Events ingezet tijdens diverse evenementen, door organisatiebureaus, locaties en partycateraars door heel Nederland en doorlopend bij de beurzen in de Jaarbeurs, de RAI en Ahoy.

De medewerkers van Students 4 Events hebben allen grote affiniteit met gastvrijheid en evenementen. Kandidaten worden veelal geworven op de Hotelschool en opleidingen als Vrijetijdsmanagement en Media & Entertainment Management. Stuk voor stuk zijn het proactieve enthousiastelingen met een zeer representatief voorkomen en gevoel voor dienstverlening en gastvrijheid. Dit resulteert in een zeer gedreven sfeer binnen onze organisatie en dus binnen de organisatie van uw evenement, beurs of congres. Wij zijn ons bewust van welk belang de mensen zijn die uw organisatie tot een succes maken. Als Students 4 Events leveren wij graag onze bijdrage.

Specialismen

De medewerkers van ons evenementen uitzendbureau worden ingezet in de horeca, voor promoties en op beurzen; van een hostess op uw stand tot honderd horecamedewerkers voor een sitdown diner. Students 4 Events ondersteunt uw evenement graag met de inzet van mooie hostesses, horecamedewerkers die kunnen aanpoten of proactieve promotiemedewerkers die iedereen kunnen enthousiasmeren.

  • Catering- en Horecamedewerkers
  • Hostesses / Hosts
  • Promotiemedewerkers
  • Chauffeurs en Parking services
  • Garderobemedewerkers
  • Stagehands

Benieuwd naar de tarieven?

Bent u benieuwd naar de tarieven van ons evenementen uitzendbureau? Vraag dan direct een offerte aan door rechts op de calculator te klikken en ontvang binnen 24 uur op werkdagen een offerte voor de inzet van uw evenementen personeel. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met ons kantoor op 020-5289891. 

 

 

Personeel nodig? Wij bellen u!

U moet een bedrijfsnaam invullen

U moet een contactpersoon invullen

U moet een email adres invullen

U moet een telefoon nummer invullen

Neem contact op

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan