dddd
 

Horeca uitzendbureau

Zoekt u een horeca uitzendbureau? Voor vele opdrachtgevers levert Students 4 Events horeca personeel. De rol als horeca uitzendbureau kan alleen maar goed uitgevoerd worden als je ook daadwerkelijk beschikt over gekwalificeerd en ervaren horeca personeel. Students 4 Events heeft door haar ruime ervaring en actieve studentendatabase van ruim 1300 getrainde studenten continu de beschikking over een kwalitatief hoogwaardige pool van horeca medewerkers die uw graag ondersteunen.

Waarom een horeca uitzendbureau?

Onze horeca medewerkers bepalen de beleving  van uw gasten en zorgen voor het serveren van een klein drankje tot een uitgebreid diner. De horeca medewerkers van Students 4 Events hebben affiniteit met de branche, weten wat gastvrijheid, worden gescreend op ervaring en worden alleen onderworpen aan onze speciale horeca training. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn met uw eigen personeelsbestand tijdig goed horeca personeel in te zetten om uw piekmomenten op te vangen, Students 4 Events kan u zeer goed ondersteunen met onze ervaren horeca medewerkers.

Training

Students 4 Events heeft als horeca uitzendbureau landelijke pools van getrainde studenten met ervaring, die op elk project kunnen worden ingezet. Zo wordt bijvoorbeeld iedere horeca medewerker voor zijn eerste opdracht door onze eigen partymanagers getraind. Binnen deze actieve trainingsprogramma’s voor haar medewerkers behandelen onze partymanagers de basisvaardigheden binnen de horeca. Van het tappen van een biertje tot het uitserveren van een vijfgangen diner, tevens staan zaken als etiquette en gastvrijheid centraal binnen de trainingen. Hiernaast krijgt iedere medewerker een Hospitality training waarin de volgen punten aan bod komen:

  • Persoonlijke presentatie
  • Houding en uitstraling
  • Betrokkenheid
  • Plezier
  • Kennis van zaken
  • Communicatie

Benieuwd naar de tarieven?

Bent u benieuwd naar de tarieven van ons horeca uitzendbureau? Vraag dan direct een offerte aan door rechts op de calculator te klikken en ontvang binnen 24 uur op werkdagen een offerte voor de inzet van uw evenementen personeel. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met ons kantoor op 020-5289891. 

 

Personeel nodig? Wij bellen u!

U moet een bedrijfsnaam invullen

U moet een contactpersoon invullen

U moet een email adres invullen

U moet een telefoon nummer invullen

Neem contact op

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan