dddd
 

Promotieteam

Een promotieteam is een groep bijeen gebrachte studenten met één gemeenschappelijk doel. Onder begeleiding van de opdrachtgever en Students 4 Events zal het promotieteam dit doel gaan verwezenlijken. Vaak gaat hier een uitgebreide training aan vooraf om het promotieteam zo effectief mogelijk de opdracht te laten uitvoeren.

Wat vinden wij belangrijk aan een promotieteam?

Een promotieteam dient over de kracht te beschikken prospects te bereiken en te overtuigen. Bij een promotionele activiteit, uitgevoerd door onze studenten, zorgen wij ervoor dat er een team van leuke en enthousiaste studenten bij elkaar worden gebracht. Wij zijn van mening dat een opdracht alleen succesvol kan zijn als ons promotieteam zich de volle 100% inzet en waarborgen deze inzet  door evaluaties met zowel de opdrachtgever als het promotieteam.

Waarvoor kunt u een promotieteam inzetten?

  • Samplingacties
  • Verkoopondersteuning op beurzen
  • In store acties
  • Flyeren
  • Mystery shopping

Waarom zou u kiezen voor een promotieteam van Students 4 Events?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is een persoonlijke maar professionele connectie met uw publiek te creëren. Students 4 Events kan door inzet van studenten tegen zeer gunstige tarieven zijn diensten leveren. Studenten zijn daarnaast flexibel en kunnen hierdoor voor de meest uiteenlopende opdrachten ingezet worden. Op dit moment beschikt Students 4 Events over een actieve studentendatabase van ruim X studenten. Oproepkrachten die maar al te graag voor u aan de slag gaan!

Wanneer u een promotieteam van Students 4 Events inhuurt kunt u erop rekenen dat  onze studenten;

  • Benaderbaar zijn. Het promotieteam zal te allen tijde uitstekende service verzorgen.
  • Volledig op de hoogte zijn van uw product en bedrijf.
  • Representatief zijn. Kleding kan door de opdrachtgever aangeleverd worden, maar kan eventueel ook door Students 4 Events verzorgt worden
  • Interactief zijn. Het promotieteam is in staat in te spelen op vragen en opmerkingen die zij ontvangen van het publiek.

Een greep uit onze afgeronde projecten.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u meer informatie over Students 4 Events, neem dan contact op met een van onze medewerkers en vraag vrijblijvend een offerte

Personeel nodig? Wij bellen u!

U moet een bedrijfsnaam invullen

U moet een contactpersoon invullen

U moet een email adres invullen

U moet een telefoon nummer invullen

Neem contact op

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan