dddd
 

Hostess Huishoudbeurs 2016

Bent u op zoek naar een professionele en gemotiveerde Hostess die uw bedrijf zal vertegenwoordigen op de Huishoudbeurs? Bij Students 4 Events ben u aan het juiste adres, Students 4 Events biedt namelijk de meeste gemotiveerde en representatieve Hostesses aan die mee zullen denken met uw bedrijf op de Huishoudbeurs.

De Huishoudbeurs is een beurs die jaarlijks wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI. De Huishoudbeurs duurt in totaal negen dagen en start in 2016 op 20 februari en duurt tot 28 februari 2016. De beurs begint dagelijks om 11:00 uur en gaat door tot in de avond. De Huishoudbeurs wordt voornamelijk bezocht door vrouwen, het is altijd een gezellig dagje uit met een groep meiden. Maar op de Huishoudbeurs zijn ook genoeg mannen te zien die mee gaan met hun vriendin of vrouw. De Huishoudbeurs is opgedeeld in zes verschillende zalen met ieder hun eigen thema. De verschillende thema’s gaan van mode en verzorging tot wonen. Op de Huishoudbeurs is er ontzettend veel te doen, zoals je laten opmaken door visagisten, kijken naar de nieuwste huishoudelijke snufjes en genieten van culinair eten. De Huishoudbeurs is dan ook een van de populairste beurzen van het jaar en wordt er veel bezocht.

Wilt u ook via Students 4 Events een Hostess inhuren die uw bedrijf vertegenwoordigd op de Huishoudbeurs? Bij Students 4 Events bent u ervan verzekerd dat u de meest representatieve en pro- actieve Hostesses krijgt aangeboden. Hieronder nog een aantal voordelen van het inzetten van Hostesses via Students 4 Events.

  • Wij bieden flexibele studenten
  • Wij bieden representatieve Hostesses
  • Onze Hostesses zullen meedenken met uw bedrijf
  • Al onze studenten hebben ruime ervaring met Hostess werk

Tarief voor uw hostess tijdens de Huishuisbeurs 2016?

Laat Students 4 Events het u gemakkelijk maken en zet via Students 4 Events een representatieve en flexibele Hostess in. Vraag vandaag nog een offerte aan door op de calculator te klikken recht in beeld. Wij zorgen dat u op werkdagen binnen 24 uur een offerte ontvangt voor de inzet van onze hostesses.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan