dddd
 

Hostess Woonbeurs Amsterdam 2015

Bent u op zoek naar een professionele en gemotiveerde Hostess die uw bedrijf zal vertegenwoordigen op de Woonbeurs Amsterdam? Bij Students 4 Events bent u aan het juiste adres, Students 4 Events biedt namelijk de meeste gemotiveerde en representatieve Hostesses aan die mee zullen denken met uw bedrijf op de Woonbeurs Amsterdam.

De Woonbeurs Amsterdam wordt jaarlijks georganiseerd in de Amsterdam RAI. Woonbeurs Amsterdam start dit jaar op 29 september en gaat door tot 4 oktober 2015. De beurs is uitsluitend voor woonliefhebbers, dit is dan ook de doelgroep. Als bezoeker aan de Woonbeurs Amsterdam ontdek jij de nieuwste woontrends, neem jij een kijkje in eigentijdse collecties en doe jij inspiratie op bij ruim 300 woonprofessionals. Als woonliefhebber heb jij op de Woonbeurs echt wel wat te doen, en er valt ontzettend veel te zien zoals de levensgrote huizen- en terrassen. Hiernaast kun jij als bezoeker een persoonlijk woonadvies krijgen. Een ultieme ervaring dus als woonliefhebber. De beurs werd vorige jaar door maarliefst 80.000 bezoekers bezocht, een nog steeds groeiende beurs.

Wilt u ook via Students 4 Events een Hostess inhuren die uw bedrijf vertegenwoordigd op de Woonbeurs Amsterdam? Bij Students 4 Events bent u ervan verzekerd dat u de meest representatieve en pro- actieve Hostesses krijgt aangeboden. Hieronder nog een aantal voordelen van het inzetten van Hostesses via Students 4 Events.

  • Wij bieden representatieve studenten
  • Onze Hostesses hebben ruime Hostess ervaring
  • Onze Hostesses denken graag mee met uw bedrijf
  • Altijd een scherpe prijs bij Students 4 Events

Tarief van onze hostesses tijdens de Woonbeurs?

Benieuwd naar de tarieven voor inzet van een hostess tijdens de Woonbeurs? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de calculator recht in beeld te klikken. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte per e-mail voor inzet van onze hostesses.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan