dddd
 

Hostess Provada 2016

Bent u op zoek naar pro- actieve en professionele Hostesses om uw bedrijf te vertegenwoordigen op Provada? Bij Students 4 Events bent u aan het juiste adres, wij bieden namelijk de meeste gemotiveerde en enthousiaste Hostesses aan voor op Provada in 2011.

Provada wordt jaarlijks gehouden in de Amsterdam RAI, de beurs duurt in totaal 3 dagen en maakt dit jaar zijn start op 6 juni. Provada is een beurs waar ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers en de gemeente  bijeen komen in een professionele sfeer en setting om ideeën en visies met elkaar te delen. De doelgroepen van deze beurs zijn dan ook de hierboven opgenoemde bezoekers. De doelgroep adviseurs zijn het meest aanwezig op de Provada. De beurs Provada bestaat al sinds 2005 en groeit nog elk jaar, het aantal bezoekers van 2005 was 4.631 en dat is in 2010 gestegen naar 21.267. Ook heeft Provada zijn ruimte sinds 2005 fors uitgebreid, de ruimte in m2 was in 2005 voor Provada 5.000 m2, afgelopen jaar bedroeg de beurs al 20.000 m2.

Students 4 Events inzetten om voor uw bedrijf op Provada de meeste gemotiveerde en pro- actieve Hostesses in te zetten om uw bedrijf te vertegenwoordigen? Al onze studenten die wij als Hostess aanbieden hebben ruime ervaring met Hostess werk en zo nog meer voordelen, hieronder te lezen.

  • Een Hostess van Students 4 Events is meertalig
  • Onze Hostesses hebben een professionele uitstraling
  • Onze Hostesses denken graag met uw bedrijf mee
  • Bij Students 4 Events altijd een scherpe prijs

Ook via Students 4 Events een Hostess inzetten? Vraag vandaag nog een offerte aan door op de onderstaande botton te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan