dddd
 

Hostess Negenmaandenbeurs 2011

Bent u op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Hostesses die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Negenmaandenbeurs? Students 4 Events biedt u de meest gemotiveerde en pro- actieve Hostesses aan die al ruime ervaring hebben met Hostess werk en me zullen denken met uw bedrijf op de Negenmaandenbeurs.

De Negenmaandenbeurs wordt jaarlijks in de Amsterdam RAI gehouden. Dit jaar vind de Negenmaandenbeurs  van 16 tot en met 20 februari plaats. De Negenmaandenbeurs is een beurs voor aanstaande en jonge moeders, zij zijn dan ook de doelgroep. Op de Negenmaandenbeurs is er van alles te doen voor aanstaande en jonge moeders, zoals mode- en productenshows. Maar als aanstaande of jonge moeder kun je ook inspiratie opdoen in de babykamer, verschillende babykamertjes die volledig zijn ingericht. Ook kun je als moeder terecht bij een van de deskundige voor al jou babyvragen en kun jij de uiteindelijke winnaar zien van de Baby Innovation Award. Deze vele activiteiten zijn er om aanstaande en jonge moeders enthousiast en gerust te maken. Een dagje uit naar de Negenmaandenbeurs in ontzettend leuk en leerzaam, tevens kun je gebruik maken van de gratis kinderopvang De Blauwe Dierenparade, waar kinderen van 0 – 8 jaar onder professionele begeleiding lekker kunnen spelen en knutselen.

Via Students 4 Events de meest enthousiaste en gemotiveerde Hostesses inhuren die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Negenmaandenbeurs? Students 4 Events biedt u Hostesses aan met kwaliteit, hieronder nog meer voordelen die Students 4 Events u biedt.

  • Onze Hostesses zijn meertalig
  • Wij bieden representatieve Hostesses
  • Onze Hostesses zullen meedenken met uw bedrijf
  • Al onze studenten hebben ruime ervaring met Hostess werk

Een Hostess via Students 4 Events inhuren voor op de Negenmaandenbeurs? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan