dddd
 

Hostess Modefabriek 2011

 

Bent u op zoek naar professionele en representatieve Hostesses die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Modefabriek? Bij Students 4 Events zit u altijd goed, wij richten ons namelijk op de meeste flexibele, professionele en representatieve studenten met minimaal een HBO opleiding. Een Hostess inzetten via Students 4 Events heeft voor u ontzettend veel voordelen, wij bieden namelijk kwaliteit.

Modefabriek wordt tweejaarlijks georganiseerd in de Amsterdam RAI. Dit jaar vindt de 30e editie plaats op 23 januari en gaat door tot 24 januari. Modefabriek vindt altijd plaats in de maand januari en juli. De doelgroep van Modefabriek zijn exposanten die high fashion aanbieden en bezoekers die geïnteresseerd zijn in high fashion. Bezoekers kunnen op Modefabriek de nieuwste merken zien in modeshows en een bestelling maken. Ook vindt er een grote SALE op designer niveau plaats. Modefabriek is een beurs voor alle modeliefhebbers en biedt voor mensen met een minder budget 2e hands designer kleding aan, hospital in nog altijd een perfecte staat.

Een Hostess van Students 4 Events beschikt over gevoel voor hospitality is vriendelijk en meertalig. Ook zijn alle studenten die Students 4 Events selecteert representatief en denken zij graag mee met uw bedrijf op de Modefabriek 2011. Hieronder nog een aantal voordelen van Students 4 Events.

  • Een Hostess van Students 4 Events is representatief
  • Students 4 Events hanteert een scherpe prijs
  • Onze Hostesses zich pro- actief
  • Onze Hostesses hebben ruime Hostess ervaring

Laat Students 4 Events het u gemakkelijk maken, huur via Students 4 Events een representatieve en flexibele Hostess in. Vraag vandaag nog de offerte aan door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan