dddd
 

Hostess Miljonair Fair 2011

 

Bent u op zoek naar een representatieve en professionele Hostess? Bij Students 4 Events bent u aan het juiste adres, wij bieden namelijk de meeste gemotiveerde, professionele, en representatieve Hostesses aan die graag met uw meedenken op de Miljonair Fair.

 

Miljonair Fair is een beurs die jaarlijks wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI. Dit jaar vindt de beurs plaats van 8 tot 12 december. De voornamelijk doelgroep die de beurs komt bezoeken zijn BNERS, mensen die geld te besteden hebben en mensen die van luxueuze producten genieten. Vorig jaar werd de beurs geopend door Brooke Shields, en zo is er elk jaar wel een celebrity die de beurs opent. Dit jaar wordt het de 10de editie van de Miljonair Fair, het wordt dus een spectaculaire opening. Op de Miljonair Fair kun je aankopen doen en kijken naar alle fantastische optredens verzorgd door top artiesten. De aankoop in diamanten is altijd erg populair op de Miljonair Fair, de grootste diamant standhouder heeft vorig jaar een miljoenenomzet geboekt. Daarnaast is er altijd een ruime belangstelling voor verschillende nieuwe edities van auto’s, die vaak limited editon te verkrijgen zijn.

Ook via Students 4 Events een professionele en gemotiveerde Hostess inzetten? Onze Hostesses hebben naast ruime ervaring met Hostess werk ook een ruim gevoel voor Hospitality. Hieronder nog een aantal voordelen die Students 4 Events biedt.

  • Wij bieden professionele Hostesses
  • Onze Hostesses zijn representatief
  • Onze Hostesses zijn meertalig
  • Bij Students 4 Events altijd een scherpe prijs

Een Hostess via Students 4 Events inhuren voor op de Miljonair Fair? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan