dddd
 

Hostess Margiet winterfair 2015

Bent u op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Hostesses die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Margriet winterfair? Students 4 Events biedt u de meest gemotiveerde en pro- actieve Hostesses aan die al ruime ervaring hebben met Hostess werk en me zullen denken met uw bedrijf op de Margriet winterfair.

Margriet winterfair is een beurs die jaarlijks wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Margriet winterfair is een beurs die wordt gehouden in de winter, vandaar de naam. Dit jaar begint de beurs op 13 november en gaat hij door tot 19 november. Als bezoeker aan de Margriet winterfair kun je meedoen aan verschillende workshops die worden georganiseerd en lekker mee proeven met alle proeverijen. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de modeshow en verschillende kookdemonstraties. Als bezoeker van Margriet winterfair heb jij ook de ultieme kans om verschillende auteurs en Margriet columnisten te ontmoeten. De doelgroep voor de Margriet winterfair zijn voornamelijk vrouwen, het is immers een tijdschrift door en voor de vrouw. Op Margriet winterfair kunt u naast alle andere activiteiten ook bekende artiesten zien optreden en heel veel kerstinkopen doen.

Via Students 4 Events de meest enthousiaste en gemotiveerde Hostesses inhuren die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Margriet winterfair? Students 4 Events biedt u Hostesses aan met kwaliteit, hieronder nog meer voordelen die Students 4 Events u biedt.

  • Wij bieden professionele Hostesses
  • Een Hostess via Students 4 Events is meertalig
  • Wij bieden enthousiaste studenten
  • Al onze studenten hebben ruime ervaring met Hostess werk

Een Hostess via Students 4 Events inhuren voor op de Margriet winterfair? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de onderstaande button te klikken.

 

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan