dddd
 

Hostess Libelle zomerweek 2011

 

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Hostess? Via Students 4 Events kunt u gemakkelijk Hostesses inzetten voor op de Libelle zomerweek van 2011. Students 4 Events biedt u kwaliteit en dat ziet u terug in onze Hostesses die wij inzetten voor uw bedrijf op de Libelle zomerweek van 2011.

De Libelle zomerweek wordt jaarlijks gehouden in Almere, aanstaande zomer 2011 vindt de Libelle zomerweek van 16 tot en met 22 mei plaats op de Almeerderstrand. Net als vorig jaar heeft Libelle zomerweek weer een exclusief thema bedacht voor de beurs. Dit jaar is het thema namelijk Summer Garden geworden, voor dit thema heeft Libelle een aantal dingen bedacht die op de beurs komen te staan. Een aantal dingen die je als bezoeker kunt beschouwen is de oude boerderij en de romantische boerenmarkt. Verder kun je als bezoeker op de Libelle zomerweek genieten van eerlijk en vers eten en kun jij kijken naar de Libelle modeshow. Het doelgroep van dit grote festijn zijn voornamelijk vrouwen die Libelle lezen. De gemiddelde leeftijd die de bezoekers hebben van Libelle zomerweek is 44 jaar.

Ook via Students 4 Events de meeste gemotiveerde en Hostesses inzetten? Onze Hostesses zijn meertalig en altijd bereid om mee te denken met uw bedrijf. Hieronder nog een aantal voordelen die Students 4 Events biedt voor het inzetten van Hostesses.

  • Bij Students 4 Events altijd een gemotiveerde Hostess
  • Onze Hostesses zijn flexibel
  • Onze Hostesses denken graag mee met uw bedrijf
  • Bij Students 4 Events altijd een scherpe prijs

Ook een gemotiveerde en enthousiaste Hostess via Students 4 Events inhuren? Vraag vandaag nog een offerte aan door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan