dddd
 

Hostess InfraTech 2011

 

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en professionele Hostess die u komt ondersteunen tijdens de InfraTech in 2011? Bij Students 4 Events bent u aan het juiste adres, wij bieden namelijk de meeste gemotiveerde, professionele, en representatieve Hostesses aan die graag met uw meedenken op de InfraTech.

InfraTech is een beurs die tweejaarlijks wordt georganiseerd in de Ahoy te Rotterdam. Dit jaar begint InfraTech op 11 januari en eindigt hij op 14 januari. De beurs wordt bezocht door werkgevers en werknemers die zich bezig houden in de branche infratechniek. InfraTech is opgedeeld in zes verschillende thema’s waaronder ondergrond en openbare ruimte. De zes verschillende thema’s binnen de infrastructuur vertegenwoordigen InfraTech. Daarnaast kun je als bezoeker van InfraTech ruim meedoen en denken met het kennisprogramma die InfraTech organiseert om de beurs nog aantrekkelijker te maken. Young Professionals kunnen hun creatieve ideeën inzenden en zo eindigen op de finale van Infra Tour. De beste inzending van de Young professional krijgt de InfraTech innovatieprijs toegereikt.

Ook via Students 4 Events een professionele en gemotiveerde Hostess inzetten? Onze Hostesses hebben naast ruime ervaring met Hostess werk ook een ruim gevoel voor Hospitality. Hieronder nog een aantal voordelen die Students 4 Events biedt.

  • Wij bieden professionele Hostesses
  • Onze Hostesses zijn representatief
  • Onze Hostesses zijn meertalig
  • Bij Students 4 Events altijd een scherpe prijs

Een Hostess via Students 4 Events inhuren voor op de InfraTech? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan