dddd
 

Hostess Horecava 2016

Bent u op zoek naar een professionele en representatieve Hostess? Een Hostess via Students 4 Events inhuren heeft erg veel voordelen, een van de voordelen van het inhuren van een Hostess via Students 4 Events is dat een Hostess graag met uw bedrijf meedenkt op de Horecava.

De Horecava is een beurs die jaarlijks wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI. Dit jaar opent de Horecava zijn deuren op 11 januari tot en met 14 januari, de beurs is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur. De Horecava is een echte vakbeurs voor de horeca, catering en zorg. Horecava is voor iedereen die eigenaar is van of werkt in de horeca, catering of zorg. Als bezoeker op Horecava kun je deelnemen aan presentaties of natuurlijk zelf toekijken. De verschillende informatie stands en presentaties van dit jaar zijn onder andere gebruik de kansen van social media en een cocktail workshop voor vrouwen. Horecava heeft voor jou als horeca, catering of zorg medewerker erg veel te bieden met de verschillende presentaties en congressen leer jij tijdens deze beurs ontzettend veel bij.

Ook via Students 4 Events een professionele en representatieve Hostess inzetten? Onze Hostesses hebben al ruime werkervaring als Hostess en zijn bovendien meertalig. Hieronder nog een aantal voordelen van een Hostess inzetten op Horecava via Students 4 Events.

  • Wij bieden professionele Hostesses
  • Onze Hostesses zijn representatief
  • Onze Hostesses zijn meertalig
  • Bij Students 4 Events altijd een scherpe prijs

Tarief van een hostess tijdens de Horecava?

Benieuwd naar de tarieven voor inzet van een hostess tijdens de Horecava? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de calculator rechts in beeld te klikken. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte per e-mail voor inzet van onze hostesses.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan