dddd
 

Hostess Hiswa 2011

 

Bent u op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Hostesses die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Hiswa? Students 4 Events biedt u de meest gemotiveerde en pro- actieve Hostesses aan die al ruime ervaring hebben met Hostess werk en me zullen denken met uw bedrijf op de Hiswa beurs.

De Hiswa is een beurs die jaarlijks wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI. Dit jaar start de Hiswa op 1 maart en gaat door tot en met 6 maart. Hiswa is een beurs die gaat over verschillende watersporten zoals zeilen, surfen en water skiën. Als watersport liefhebber ben jij bij Hiswa echt op je plek! Als bezoeker van Hiswa kun je genieten van de boot show, de nieuwste producten en innovaties van watersport zien, en zelf actief mee doen met de verschillende watersporten! Hiswa wordt voornamelijk bezocht door mannen vanaf de leeftijd 21 jaar. Bezoekers van Hiswa kunnen op de beurs de nieuwste producten kopen en uitproberen, en worden tevens geïnformeerd over de nieuwste innovaties. Hiswa is een beurs die nog elk jaar groeit, en wordt steeds populairder bij alle watersport liefhebbers.

Wilt u ook een professionele en representatieve Hostess inzetten via Students 4 Events? Een Hostess via Students 4 Events vertegenwoordigd uw bedrijf en denkt dan ook graag met u mee. Bij Students 4 Events bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit krijgt aangeboden. Hieronder nog een aantal voordelen die Students 4 Events biedt.

  • Onze Hostesses zijn meertalig
  • Onze Hostesses hebben ruime ervaring met Hostess werk
  • Een Hostess via Students 4 Events is gastvrij
  • Students 4 Events hanteert een scherpe prijs

Ook een Hostess via Students 4 Events inhuren voor op de Hiswa? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan