dddd
 

Hostess Bouwbeurs 2015

Bent u op zoek naar pro- actieve en representatieve Hostesses die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht? Students 4 Events biedt u de meest gemotiveerde studenten aan die bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken om uw bedrijf op de Bouwbeurs tot een succes te maken.

De Bouwbeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht, de komende bouwbeurs vindt plaatst van 7 tot 12 februari. De Bouwbeurs is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in bouwen, de doelgroep is voornamelijk gericht op mannen. De Bouwbeurs biedt een compleet platform voor de gehele bouwbranche, op de beurs ben je als bouwliefhebber dus echt op je plek. Op de bouwbeurs kun je alles vinden wat met bouwen te maken heeft zoals welke nieuwe materialen worden gebruikt en welke machines er beschikbaar zijn voor welke klus. Voorbeelden van wat er te zien is op de Bouwbeurs zijn verschillende bouwmachines, daksystemen en projectkeukens. Het uiteindelijke doel van de Bouwbeurs is mensen informeren en inspireren, en natuurlijk hun producten verkopen voor verschillende bouwklussen.

Een Hostess inhuren via Students 4 Events biedt vele voordelen zoals hoog opgeleide Hostesses met een gevoel voor hospitality en ruime ervaring met Hostess werk. Hieronder nog een aantal voordelen voor het inzetten van een Hostess via Students 4 Events.

  • Wij bieden representatieve Hostesses
  • Een Hostess  via Students 4 Events is pro- actief
  • Onze Hostesses zijn meertalig
  • Bij Students 4 Events altijd een scherpe prijs

Een Hostess via Students 4 Events inhuren? Vraag vandaag nog een offerte aan door op de onderstaande botton te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan