dddd
 

Hostess AutovakRAI 2011

 

Bent u op zoek naar een professionele en gemotiveerde Hostess die uw bedrijf zal vertegenwoordigen op de AutovakRAI? Bij Students 4 Events bent u aan het juiste adres, Students 4 Events biedt namelijk de meeste gemotiveerde en representatieve Hostesses aan die mee zullen denken met uw bedrijf op de AutovakRAI.

 

De AutovakRAI is een beurs die jaarlijks wordt gehouden in de Amsterdam RAI. Dit jaar vindt de beurs plaats van maandag 28 maart tot en met donderdag 31 maart. De AutovakRAI geeft bezoekers een compleet overzicht van alle leveranciers, ed producten en innovaties in de auto branche. Als bezoeker van de AutovakRAI kun je de nieuwste producten en innovaties zien zoals verschillende accessoires en dingen voor op de werkplaats. Als bezoeker op de AutovakRAI kun je ontzettend veel kennis opdoen in de autobranche, je kijkt naar de nieuwste producten en innovaties en kunt zelfs daar alle aankopen doen. Dit jaar is de AutovakRAI tevens extra speciaal, dit jaar vindt namelijk de eerste editie van de VARTA innovatieprijs plaats.

Wilt u ook via Students 4 Events een Hostess inhuren die uw bedrijf vertegenwoordigd op de AutovakRAI? Bij Students 4 Events bent u ervan verzekerd dat u de meest representatieve en pro- actieve Hostesses krijgt aangeboden. Hieronder nog een aantal voordelen van het inzetten van Hostesses via Students 4 Events.

 

  • Wij bieden representatieve studenten
  • Onze Hostesses hebben ruime Hostess ervaring
  • Onze Hostesses denken graag mee met uw bedrijf
  • Altijd een scherpe prijs bij Students 4 Events

 

Ook een Hostess via Students 4 Events inhuren voor op de AutovakRAI? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Students 4 Events door op de onderstaande button te klikken.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan