dddd
 

Hostess 50Plus beurs 2016

Bent u op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Hostesses die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de 50Plus beurs? Students 4 Events biedt u de meest gemotiveerde en pro- actieve Hostesses aan die al ruime ervaring hebben met Hostess werk en mee zullen denken met uw bedrijf op de 50Plus beurs.

De 50Plus beurs wordt jaarlijks gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. De beurs vindt plaats van 20 tot en met 24 september 2016. De 50Plus beurs is bedoeld voor 50 plussers die nog altijd actief in het leven staan. De 50Plus beurs is ’s werelds grootste beurs voor 50 plussers die nog actief in het leven staan, met elk jaar meer dan 98.000 bezoekers. Op de 50Plus beurs bevinden zich ruim 600 verschillende stands waar je als bezoeker terecht kunt voor informatie, amusement en voordeel. Op de 50Plus beurs valt er genoeg te doen, de beurs is opgedeeld in verschillende thema’s waar je als 50 plusser terecht kunt. Een kleine greep van deze thema’s zijn mooi & fit, maatschappij en wonen. Als bezoeker wordt je verrast door verschillende activiteiten en optredens van artiesten. Een ontzettend leuk en leerzaam dagje uit al 50 plusser.

Via Students 4 Events de meest enthousiaste en gemotiveerde Hostesses inhuren die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen op de 50Plus beurs? Students 4 Events biedt u Hostesses aan met kwaliteit, hieronder nog meer voordelen die Students 4 Events u biedt.

  • Wij bieden professionele Hostesses
  • Een Hostess via Students 4 Events is meertalig
  • Wij bieden enthousiaste studenten
  • Al onze studenten hebben ruime ervaring met Hostess werk

Tarief voor uw hostess tijdens de 50plus beurs?

Laat Students 4 Events het u gemakkelijk maken en zet via Students 4 Events een representatieve en flexibele Hostess in. Vraag vandaag nog een offerte aan door op de calculator te klikken recht in beeld. Wij zorgen dat u op werkdagen binnen 24 uur een offerte ontvangt voor de inzet van onze hostesses.

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan