dddd
 

Hostess

Bent u op zoek naar een hostess of meerdere hostesses voor uw bedrijf? Students 4 Events is gespecialiseerd in de inzet van hostesses voor zeer diverse evenementen en projecten door heel Nederland. Een hostess fungeert veelal als visitekaartje van uw organisatie. Dit maakt het extra belangrijk dat de hostess over de juiste competenties en vaardigheden beschikt. Zaken als representativiteit, servicegerichtheid, communicatieve vaardigheden en gastvrijheid dan ook centraal in de werving van onze hostesses.

Wanneer zet u een hostess in?

Tijdens een evenement, beurs of congres zijn er veelal werkzaamheden waarbij u een hostess kunt inzetten. Zoekt u nog een geschikte hostess voor bijvoorbeeld:

  • De ontvangst van gasten/bezoekers;
  • De begeleiding tijdens evenementen en congressen;
  • De registratie van genodigden;
  • De demonstratie en presentatie van uw product;
  • Het serveren van een hapje of drankje;
  • De ondersteuning op een beursstand?

Students 4 Events heeft deze al voor u gevonden!

Waarom een hostess via Students 4 Events?

De hostesses van Students 4 Events zijn allen zeerĀ representatieveĀ en frisse persoonlijkheden met een zeer hoge mate van gastgerichtheid. Iedere hostess die ingezet wordt heeft ervaring met hostess werkzaamheden, een branchegerelateerde opleiding gevolgd en de speciale Hospitality training van Students 4 Events doorlopen. Binnen deze Hospitality training staan zaken als presentatie, communicatie etiquette en verzorging centraal. Dit maakt onze hostesses tot ervaren servicegerichte kandidaten die vol enthousiasme voor u aan de slag gaan!

Tarieven voor de inzet van een Hostess?

Direct benieuwd naar de kosten van de inzet van onze Hostesses? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie via nummer 020-5289891 of vraag vrijblijvend een offerte aan door recht op de pagina op de calculator te klikken en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte per e-mail.

Personeel nodig? Wij bellen u!

U moet een bedrijfsnaam invullen

U moet een contactpersoon invullen

U moet een email adres invullen

U moet een telefoon nummer invullen

Neem contact op

Direct een offerte?

Vraag direct uw offerte aan

Vraag uw offerte aan